Podcast: Rosencrantz, hur vill Moderaterna sänka utsläppen?

Podcast: Rosencrantz, hur vill Moderaterna sänka utsläppen? erik.blom 25 mar 2019 Koldioxidutsläppen har ökat under den rödgröna regeringen. Moderaterna ser allvarligt på det och vill genomföra stora reformer för att minska utsläppen, men reformerna måste ge effekt. Hur vill Moderaterna minska utsläppen? Jessica Rosencrantz, miljö- och klimatpolitisk talesperson för Moderaterna, gästar Medborgarens podcast.

Lyssna på iTunes här

Tillväxt och hållbarhet går att förena, menar Jessica Rosencrantz. Sverige ska vara ett grönt föregångsland, både genom att sänka våra utsläpp och genom att hjälpa andra länder att sänka sina utsläpp. Där pekar hon ut satsningar på att ställa om basindustrin, laddinfrastruktur och biodrivmedel i flyget som viktiga åtgärder.

Jessica Rosencrantz intervjuas om hur Moderaterna vill sänka utsläppen av växthusgaser och förena tillväxt och hållbarhet.

Om podcasten:

Podcasten kommer att publiceras varje vecka på Medborgaren.se. Syftet med podcasten är att erbjuda ett format för längre samtal om Moderaternas politik – vilket sällan ryms i de traditionella medierna. Programledare är Erik Blom, kommunikatör på Moderaternas riksorganisation, och ansvarig utgivare är Per Rosencrantz, strategichef.

Podden hittar du på iTunes.

Du kan även lyssna via Podomatic, samt Spotify.

 

Förbund
Riksorganisationen
Dölj delningsalternativ
Av


Detta innehåll har levererats automatiskt via RSS utan Altingets ansvar