Om Altinget.se

Altingets gratisdel levererar oberoende nyheter, analyser och debatt om svensk politik.

Altinget.se är vår allmänpolitiska portal om svensk politik. Portalen och dess nyhetsbrev är gratis. Här finns en liten del av innehållet från Altingets övriga portaler samt en en överblick av politiska nyheter från andra medier. Här hittar du även kalendarium och personnyheter så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om vad som är på gång inom politiken.

Altinget.se fungerar som ett skyltfönster för våra nischade bevakningsområden och portaler: Rikspolitik, Arbetsmarknad, Miljö & Energi, Säkerhet, Utbildning, Vård & Hälsa och EU. Genom menyn uppe till vänster kan du läsa mer om respektive område.

Klicka här för att anmäla dig till Altingets gratis nyhetsbrev.

Vill du ha en gratis provprenumeration på något av våra bevakningsområden?

Kort om Altinget

Vi är en nätbaserad politisk nyhetsportal och mötesplats för politikintresserade aktörer. Vi har sju sakpolitiska områden där vi bland annat skriver om politiska förslag samt reaktioner på dessa. Utöver detta anordnar vi konferenser och nätverk. Altinget.se ingår i AB Altinget Sverige. Systerbolaget i Danmark har bedrivit initierad journalistik om politik sedan år 2000 och är Danmarks största politikredaktion. Läs mer om Altinget här.

Vill du skicka nyhetstips eller pressmeddelanden till Altinget? Välkommen att kontakta oss på red@altinget.se.