Annonser

Uppmärksamhet för hela slanten

Sveriges opinionsbildare och makthavare börjar sin dag med Altinget. Hos oss når du beslutsfattare och ledare inom såväl offentlig som privat sektor. Vi är ett oberoende medie med hög trovärdighet. Politisk neutralitet är kärnan i allt vi gör och vi har ingen ideologisk förankring. Det håller våra läsare med om – 85 % upplever Altinget som en politiskt neutral nyhetsportal.

Kontakta oss

Annonsera i beslutsfattarnas forum

Vi har en attraktiv och köpstark målgrupp som utöver politiker och statliga tjänstemän utgörs av public affairs-konsulter, icke-statliga organisationer, journalister samt övriga beslutsfattare med ett professionellt intresse för politik.


Mer om våra läsare​
  • 40 % kommer från stat, kommun och region​
  • 30 % kommer från organisationer och föreningar​
  • 20 % kommer från näringslivet​
  • 95 % har en eftergymnasial utbildning​
  • 45 % är chefer ​
  • 11 % tjänar över en miljon kronor om året​

Läs mer om dina annonseringsmöjligheter nedan eller ring för ett förutsättningslöst samtal med vår medierådgivare.

Se våra materialspecifikationer här.

Platsannonser

Visas på förstasidan och relevanta nischade politikområden

Det kan vara ett heltidsjobb i sig själv att hitta rätt kandidat till en tjänst. Vi hjälper dig gärna med att göra din rekryteringskampanj effektiv och relevant för just din målgrupp.

När vi har analyserat vilka av våra nischområden som är relevanta för just din annons, skräddarsyr vi annonsen och publicerar den i relevanta format. Du kommer självklart att hållas uppdaterad under hela förloppet. Våra kunder ser oss ofta som en hybrid mellan en jobbportal och en rekryterare.

Bannerannonser

Visas på förstasidan och relevanta nischade politikområden

Vill du väcka intresset hos beslutsfattare och opinionsbildare? Eller vill du nå personer som intresserar sig för politik? Då är Altinget helt rätt forum för dig – det är här du möter din målgrupp.

Våra läsare vill gärna fördjupa sig i artiklar och vi har av den anledningen valt att begränsa antalet bannerannonser på siten. Det ger både en bättre upplevelse för läsaren och en större chans för dig att exponera ditt budskap.

Sponsrat innehåll/native

Visas på förstasidan och relevanta nischade politikområden

Känns ditt budskap för komplext för en banner? Låt det bli till en artikel. Det är branding utan att vara reklam – i ett medie med hög trovärdighet.

Din artikel visas på vår förstasida och på våra nischområden, där den kan segmenteras och riktas mot de läsare som är relevanta för dig. Vi ger dig såklart också möjlighet att dela artiklarna i dina egna sociala kanaler så att du kan sprida budskapet i ditt eget nätverk.

Dagliga nyhetsbrev med centrala annonsplaceringar​
11 nischade politikområden​
Sveriges största politikredaktion ​
0:000:00