Användarvillkor

Nyhetsbrev

Genom att registrera dig till Altingets nyhetsbrev accepterar du att Altinget fortlöpande skickar e-post till dig med information om nytt innehåll på altinget.se. Du godkänner också att Altinget.dk och Mandag Morgen, som är en del av samma koncern, vid vissa tillfällen skickar information om arrangemang eller andra erbjudanden som anses vara av intresse.

När du klickar på länkar i nyhetsbreven registreras detta såväl som att vi registrerar den information du lämnar till oss när du registrerar dig. Information samlas in och behandlas enligt vår cookie- och personuppgiftspolicy. Vi vidarebefordrar endast din information till tredje part i den utsträckning det är nödvändigt av tekniska skäl, t. ex. genom användning av våra extrena tjänster för utskick av e-post.

Download och annan innehållsanvändning

När du upplyser namn, e-post, telefonnummer eller annan information vid nedladdning eller vid annan användning av innehåll på altinget.se godkänner du också att Altinget.dk och Mandag Morgen, som är en del av samma koncern, vid vissa tillfällen skickar information om arrangemang eller andra erbjudanden som anses vara av intresse. Din information insamlas och behandlas enligt vår cookie- och personuppgiftspolicy.

Nej, politiker är inte osentimentala schackdatorer

Nej, politiker är inte osentimentala schackdatorer

ANALYS. Hade Centerpartiet varit verkligt osentimentalt i fallet Fredrick Federley hade han förmodligen kapats redan i förra veckan. Det som sker nu illustrerar snarare att det inom partier finns både sentimentalitet och vänskap, inte bara kallhamrad strategi.

Överblick: Liberal SCB-mardröm och landshövding slutar

Överblick: Liberal SCB-mardröm och landshövding slutar

ÖVERBLICK. Liberalerna får sitt lägsta stöd någonsin i SCB:s partisympatiundersökning. Fredrick Federley (C) har inte partiledningens förtroende. Stefan Löfven (S) menar att det är regionerna som bär ansvaret för att äldre inte fått coronavård och landshövdingen i Norrbotten slutar.

L-toppen som hoppat av riksdagen fyra gånger

L-toppen som hoppat av riksdagen fyra gånger

INTERVJU. Medan Liberalerna på riksnivå ligger under riksdagsspärren i mätning efter mätning så styr Torkild Strandberg (L) Landskrona med ett stöd på över 30 procent. Han har också blivit invald i riksdagen fem gånger, men fyra gånger har han hoppat av.