Melloartister blir ambassadörer för Håll Sverige rent

Melodifestivalen-aktuella hårdrocksbandet Smash Into Pieces blir organisationen Håll Sverige rents nya ambassadörer. De två parterna inleder ett samarbete som sträcker sig över 2024.

Foto: Pressfoto/Håll Sverige Rent
Felicia Sandström

I ett pressmeddelande skriver Håll Sverige rent: ”Bandet kommer bland annat plocka skräp, peppa svenska folket att delta i skräpplockningar och skicka videohälsningar till eldsjälar, samtidigt som Håll Sverige rent ordnar tävlingar där biljetter till meet and greet-tillfällen under bandets Sverigeturné 2024 är vinster”.

Håll Sverige rent är en ideell organisation som arbetar med att motverka nedskräpning. Deras vision är att ingen skräpar ner och allt de gör syftar till att Sverige kommer närmare visionen.

– För oss är den här typen av samarbeten jätteviktiga, inte minst för barn och unga som är en av våra målgrupper, kommenterar Lisa Possne Frisell, kommunikationschef på Håll Sverige Rent.

Smash Into Pieces bildades 2008 i Örebro, men är i dag ett av Skandinaviens snabbast växande alternativa rockband. De deltog i Talang 2009, har släppt sju studioalbum och har turnerat med artister som Evanescence och In Flames. 2023 ställde de upp i Melodifestivalen för första gången och gick vidare till final. 2024 ställer de upp igen.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

0:000:00