Pressträff med Stefan Löfven, Lena Hallengren, Per Bolund m.fl.

PRESSTRÄFF. Statsminister Stefan Löfven håller pressträff tillsammans med socialminister Lena Hallengren, inrikesminister Mikael Damberg, finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund, samt Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson.

  Prenumerera på Altingets gratis nyhetsbrev

Forrige artikel Överblick: Folket enigt om kriminalitet och coronastrategin allt mer kritiserad Överblick: Folket enigt om kriminalitet och coronastrategin allt mer kritiserad Næste artikel Länsstyrelser ska peka ut platser för vargflytt Länsstyrelser ska peka ut platser för vargflytt
Debatt: Folkhälsomyndigheten bör inte få sköta vaccinationsplanen

Debatt: Folkhälsomyndigheten bör inte få sköta vaccinationsplanen

DEBATT. När folket vaccinerades mot svininfluensan ringlade köer utanför vårdcentralerna och rubrikerna talade om kaos. Få läxor har lärts sedan dess och regionernas misslyckande med testningen förskräcker, menar Mats Engström som vill att regeringen agerar.

Kritik mot regeringens hantering av digital post

Kritik mot regeringens hantering av digital post

SENFÄRDIGHET. År 2017 kom en utredning om en ersättningsmodell för digital myndighetspost. Men regeringen är fortfarande inte klar med beredningen. Kivra har tröttnat på att inte få betalt.

– Det är inte så att staten skulle säga till Postnord att vi kräver att ni distribuerar all post gratis, säger Kivras vd Anna Bäck.