Pressträff med Stefan Löfven, Lena Hallengren och gd Johan Carlson

PRESSTRÄFF. Statsminister Stefan Löfven håller pressträff 16.30 tillsammans med socialminister Lena Hallengren och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson.

 Prenumerera på Altingets gratis nyhetsbrev

Forrige artikel Folkhälsomyndighetens pressträff om pandemiläget (19 nov) Folkhälsomyndighetens pressträff om pandemiläget (19 nov) Næste artikel FOI pekar ut vägen till bättre beredskap – näringslivet centralt FOI pekar ut vägen till bättre beredskap – näringslivet centralt
Debatt: Folkhälsomyndigheten bör inte få sköta vaccinationsplanen

Debatt: Folkhälsomyndigheten bör inte få sköta vaccinationsplanen

DEBATT. När folket vaccinerades mot svininfluensan ringlade köer utanför vårdcentralerna och rubrikerna talade om kaos. Få läxor har lärts sedan dess och regionernas misslyckande med testningen förskräcker, menar Mats Engström som vill att regeringen agerar.

Kritik mot regeringens hantering av digital post

Kritik mot regeringens hantering av digital post

SENFÄRDIGHET. År 2017 kom en utredning om en ersättningsmodell för digital myndighetspost. Men regeringen är fortfarande inte klar med beredningen. Kivra har tröttnat på att inte få betalt.

– Det är inte så att staten skulle säga till Postnord att vi kräver att ni distribuerar all post gratis, säger Kivras vd Anna Bäck.