Pressträff med Stefan Löfven, Lena Hallengren och Folkhälsomyndigheten

PRESSTRÄFF. Statsminister Stefan Löfven håller pressträff tillsammans med socialminister Lena Hallengren och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson.

 Prenumerera på Altingets gratis nyhetsbrev

Forrige artikel Förslag om bensinförbud kan dröja Förslag om bensinförbud kan dröja Næste artikel Folkhälsomyndighetens pressträff om pandemiläget (3 nov) Folkhälsomyndighetens pressträff om pandemiläget (3 nov)
  • Rapportera

    Sverker Liden · Jägmästare

    Stoppa sopsorteringen på den kommunala sopstationen i Falköping.

    Senast jag var på sopstationen i Falköping hade någon, oklart vem, bestämt att de gamla instruktionerna för sopsortering inte gällde längre. Alla brännbara sopor skulle sorteras en gång till på plats. Alla tvingades tömma sopsäckarna och sortera soporna på ett nytt sätt på plats. Naturligtvis uppstod oreda där folk sprang omkring huller om buller med sina sopor för att få dem till rätt container.
    Är sopsortering av brännbart avfall viktigare än åtgärder för att begränsa koronan? Finns det ingen vettig politiker i Falköping som kan stoppa dumheterna? Kan inte statsministern ge oss rådet att bränna soporna hemma i väntan på att man får ordning på de kommunala småpåvarna?

Gotland får grönt ljus – men västkusten ger inte upp

Gotland får grönt ljus – men västkusten ger inte upp

EU-FOND. Det finns sex miljarder anledningar att vara med i slutgallringen av de regioner som ska få dela på potten i EU:s nya omställningsfond. Stålindustrin i Norrland och cementen på Gotland har fått ett preliminärt ja, men andra kandidater har ännu inte gett upp.