Om  
Solveig Larsson

Jägarnas riksförbund utesluter förbundsstyrelseledamot

Förbundsstyrelsen i Jägarnas riksförbund utesluter en av sina egna ledamöter, skriver Jakt och jägare. Ledamoten blir av med samtliga förtroendeposter med omedelbar verkan.

Johanna Alskog

Personangrepp och spridande av falska och felaktiga uppgifter. Det är förbundsstyrelsens motivering bakom uteslutningen av Victoria Kärrman, tidigare ordförande i JRF-Norrbotten och ledamot i förbundsstyrelsen.

Victoria Kärrman säger till Jakt och jägare att det inte finns någon grund för påståendet och att hennes eget distrikt fortfarande inte har fått svar på frågor om exakt vad det är som hon anklagas för.

– Ingen har hittills nämnt något enda konkret fall då jag har handlat fel och skadat förbundet, säger hon till Jakt och jägare.

Stig Engman, ledamot i JRF-Norrbottens styrelse och ordförande i Kärrmans före detta lokalavdelning, kallar förbundsstyrelsens hantering av frågan beklaglig.
– Vi har skickat en skrivelse och velat få veta vad Victoria Kärrman har gjort för fel, men vi har inte fått något svar, säger han till Jakt och jägare.

Nämnda personer

Solveig Larsson

Ordförande för Jägarnas riksförbund

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

0:000:00