Folkhälsomyndighetens pressträff om pandemiläget (8 september)

PRESSTRÄFF. Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen och MSB håller gemensam pressträff om covid-19, tisdagen den 8 september. Se den live här. 

Under dagens presskonferens medverkar: 

Johan Carlson, generaldirektör, Folkhälsomyndigheten
Thomas Lindén, avdelningschef, Socialstyrelsen
Anneli Bergholm Söder, avdelningschef, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap


Få en daglig politisk nyhetsöverblick – prenumerera på Altinget gratis nyhetsbrev.

Forrige artikel Riksdagens öppnande (live) Riksdagens öppnande (live) Næste artikel Partiledardebatt i riksdagen Partiledardebatt i riksdagen
Nej, politiker är inte osentimentala schackdatorer

Nej, politiker är inte osentimentala schackdatorer

ANALYS. Hade Centerpartiet varit verkligt osentimentalt i fallet Fredrick Federley hade han förmodligen kapats redan i förra veckan. Det som sker nu illustrerar snarare att det inom partier finns både sentimentalitet och vänskap, inte bara kallhamrad strategi.

Överblick: Liberal SCB-mardröm och landshövding slutar

Överblick: Liberal SCB-mardröm och landshövding slutar

ÖVERBLICK. Liberalerna får sitt lägsta stöd någonsin i SCB:s partisympatiundersökning. Fredrick Federley (C) har inte partiledningens förtroende. Stefan Löfven (S) menar att det är regionerna som bär ansvaret för att äldre inte fått coronavård och landshövdingen i Norrbotten slutar.

L-toppen som hoppat av riksdagen fyra gånger

L-toppen som hoppat av riksdagen fyra gånger

INTERVJU. Medan Liberalerna på riksnivå ligger under riksdagsspärren i mätning efter mätning så styr Torkild Strandberg (L) Landskrona med ett stöd på över 30 procent. Han har också blivit invald i riksdagen fem gånger, men fyra gånger har han hoppat av.