Veidekke rekryterar geoteknisk specialist

Under snart tio år har Anders Palmén arbetat som geoteknisk specialist. Nu har Veidekke anställt honom för specialist inom geoteknik och geokonstruktion.

Veidekke utökar sin kompetens inom geoteknik genom att rekrytera Anders Palmén som geoteknisk specialist. 
Veidekke utökar sin kompetens inom geoteknik genom att rekrytera Anders Palmén som geoteknisk specialist. Foto: Veidekke
Albin Bohlin

Anders Palmén avslutade sina ingenjörsstudier inom bro- och geokonstruktioner 2012 och började arbeta som geoteknisk specialist. Med undantag för en period på Trafikverket har han arbetat med geoteknik på olika entreprenörer.

– Vårt mål är att erbjuda våra kunder ett komplett grundläggningserbjudande och vi ser stora möjligheter att utveckla oss inom geoteknik och geokonstruktioner. Anders kommer även kunna stötta i geotekniska frågor i våra anläggningsprojekt, exempelvis inom schakt och grundvattenfrågor, säger Thomas Torefeldt, regionchef för Veidekke Specialenheter, i ett pressmeddelande.

Anders Palmén är specialiserad inom mark- och grundläggningsfrågor och intresserar sig särskilt gör samspelet mellan entreprenadjuridik , produktion och teknik. Han ser fram emot att arbeta på Veidekke.

– Jag upplever att man inte räds en utmaning för att nå framgång, något som ligger i linje med hur jag själv söker utmaningar och vill utvecklas, säger Anders Palmén.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

0:000:00