Om  
Jonas Wihlstrand

Trotjänare blir generalsekreterare för Stadsmissionerna

Jonas Wihlstrand blir först ut att inneha den nyinrättade tjänsten som generalsekreterare för Riksföreningen Sveriges stadsmissioner.

Anders Gustafsson

Wihlstrand kommer senast från en tjänst som chefsstrateg på Stockholms stadsmission. Han tillträder den nya posten omgående. 

Kansliet har under pandemin mer än fördubblat sina intäkter, både via bidrag och samarbeten med företag. Det innebär att de kan öka stödet till landets lokala stadsmissioner, vilket blir en viktig del av Wihlstrands roll. Det gäller även den opinionsbildande verksamheten i arbetet mot utsatthet.

– Min drivkraft är fortsatt att få utveckla insatser som bryter utanförskap hos människor och att få vara medskapare till ett medmänskligt samhälle för alla. Nu får jag göra det i en strategisk och stödjande roll, vilket ska bli väldigt roligt, säger Jonas Wihlstrand i ett pressmeddelande.  

Nämnda personer

Jonas Wihlstrand

Generalsekreterare Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdChristoph NørgaardOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024