Statssekreteraren stänger inte dörren för stödåtgärder mot bostadskrisen

Regeringen vill titta på vilka kortsiktiga åtgärder som kan göra skillnad för den kraftiga inbromsningen i bostadsbyggandet. Statssekreterare Johan Davidson säger att man inte utesluter något slags stöd för att stötta branschen genom krisen. 

”Vi har gått till botten med Karolina Skogs utredning, den bostadssociala utredningen, och vi tycker att det finns många bra delar i den. Det jag kan säga är att utredningen bereds fortfarande i regeringskansliet, men med medskicket att vi ser många bra delar i den utredningen”, säger Johan Davidson, statssekreterare hos infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson (KD). 
”Vi har gått till botten med Karolina Skogs utredning, den bostadssociala utredningen, och vi tycker att det finns många bra delar i den. Det jag kan säga är att utredningen bereds fortfarande i regeringskansliet, men med medskicket att vi ser många bra delar i den utredningen”, säger Johan Davidson, statssekreterare hos infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson (KD). Foto: Louise Carlsson Örning
0:000:00