Om  
Negin Tagavi

Negin Tagavi föreslås till Stockholms Handelskammares styrelse

Vid ett årsmöte den 20 maj väljer Stockholms Handelskammare en ny styrelse. Negin Tagavi, biträdande vd för Fryshuset är en av dem som står på valberedningens lista.

Tagavi är utbildad diplomat samt jurist och har en bakgrund på utrikesdepartementets enhet för mänskliga rättigheter och folkrätt. Hon sitter också i styrelsen för myndigheten Institutet för mänskliga rättigheter som inrättades tidigare i år.

– De personer som föreslås som nya ledamöter av Handelskammarens styrelse arbetar alla på olika sätt för att utveckla huvudstadsregionen till en innovativ, smart, attraktiv och hållbar region som ligger i framkant globalt. Valberedningen är övertygad om att de har möjlighet att bidra till Handelskammarens viktiga arbete med att stärka näringslivsklimatet samt främja hållbar tillväxt, säger Birgitta Stymne Göransson, ordförande för Stockholms Handelskammares valberedning.

Övriga kandidater är Staffan Salén, vd för företagsgruppen Salénia AB, Haval van Drumpt, vd för mobiloperatören Tre och Johan Andersson, vd för företagsgruppen Mellby Gård.

Läs också

Nämnda personer

Negin Tagavi

Biträdande vd Fryshuset
Jurist (Stockholms uni. 2009)

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

0:000:00