Han blir press- och kommunikationsansvarig på nya Utbetalningsmyndigheten

Den 8 januari 2024 tillträder Niklas Kjellberg som press- och kommunikationsansvarig på den nya Utbetalningsmyndigheten.

Felicia Sandström

Niklas Kjellberg berättar om sitt nya uppdrag i ett inlägg på Linkedin

Det blir viktigt att etablera nätverk och kontakter med andra myndigheter. Men det är så klart viktigt även för allmänheten att känna till vad myndigheten ska göra.

Niklas Kjellberg
Tillträdande press- och kommunikationsansvarig

”Den 8 januari tillträder jag tjänsten som press- och kommunikationsansvarig på den nya Utbetalningsmyndigheten. Vi kommer att jobba hårt för att stoppa felaktiga utbetalningar och få ett stopp på missbruket av våra gemensamma resurser. Ser fram emot möjligheten att tillsammans med mina nya kollegor bygga upp verksamheten och myndighetens kommunikation!” 

Niklas Kjellberg har tidigare varit presschef på Försäkringskassan, Tillväxtverket och även arbetat som konsult på pr-byrån Priority. På Utbetalningsmyndigheten kommer han att jobba med att etablera kännedom om myndighetens uppdrag, samt att stärka den interna kulturen. 

Myndigheten inrättas den 1 januari och för Dagens Opinion berättar Niklas Kjellberg att det finns stora förväntningar och att det blir ett stort arbete att leva upp till de förväntningarna.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

0:000:00