Försvarsdirektör till Ramboll

Tidigare försvarsdirektör Lars Brånn tillträdde den 7 oktober som market director resilience på Ramboll och kommer leda arbetet med att "utveckla ett mer robust och motståndskraftigt samhälle".

Lars Brånn kommer närmast från rollen som chef för krisberedskap, civilt försvar och social hållbarhet för länsstyrelsen Västmanland. Han har bland annat erfarenhet från att arbeta med skogsbränderna i Ljusdal och med uppbyggnaden av "det moderna totalförsvaret".

Brånn är utbildad officer och har varit verksam som officer i 17 år. Han har även tidigare arbetat vid Migrationsverket. 

– Jag gillar att leda i kriser och trivs när jag får ta mig an stora utmaningar. Hos Ramboll ser jag möjligheten att få vara med och bygga ett bättre samhälle. På Ramboll kan vi dra nytta av varandras olikheter och kompetenser, vilket också gör att jag lär mig nytt hela tiden. Jag har alltid attraherats av få vara med och skapa ett bättre samhälle och vi ska se till det vi skapar på Ramboll fungerar också när det blåser, oavsett orsak, kommenterar Lars Brånn i ett pressmeddelande. 


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget