Tidigare RFSU-topp till Astma- och allergiförbundet

REKRYTERINGAR. Röda Korsets vice ordförande Kristina Ljungros blir ny generalsekreterare för Astma- och allergiförbundet. Hon tillträder posten den 1 maj.

Kristina Ljungros har tidigare även varit arbetande förbundsordförande för RFSU och har lång erfarenhet av den ideella sektorn. Hon har ett brett kontaktnät inom det vårdpolitiska området.

– Jag brinner för folkhälsofrågorna och är övertygad om att det är en bred samverkan mellan många olika samhällsaktörer som kommer att utveckla förmågan att hantera allergiproblemen, säger Kristina Ljungros i ett pressmeddelande.

Forrige artikel SSU-segrar på kongressen – yrkeskörkort och reformerat skolval SSU-segrar på kongressen – yrkeskörkort och reformerat skolval Næste artikel Hon ska styra över miljarderna till vattenkraften Hon ska styra över miljarderna till vattenkraften
Gammal S-topp värvar tidigare M-topp

Gammal S-topp värvar tidigare M-topp

KARRIÄR. Affärsmannen och tidigare socialdemokratiska näringsministern Björn Rosengren värvar Olof Lavesson (M), tidigare riksdagsledamot och ordförande i kulturutskottet, till sin PR-byrå Priority Group.