Hemnet lanserar podcast

Under förra veckan hade Hemnets podcast Vägen hem premiär. De försöker förstå bostadsmarknaden utifrån händelser i omvärlden, men även utifrån deras egen data.

Staffan Tell (t.h.) kommer att analysera bostadsmarknaden tillsammans med Erik Holmberg (t.v.). 
Staffan Tell (t.h.) kommer att analysera bostadsmarknaden tillsammans med Erik Holmberg (t.v.). Foto: Hemnet
Albin Bohlin

Podcasten kommer att programledas av Staffan Tell, Hemnets pr-chef, och Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet. De två programledarna kommer att analysera omvärldshändelser och data från Hemnet tillsammans med mäklare, ekonomer och olika experter.

– Vi konstaterar att det finns ett stort intresse kring bostadsmarknaden och vill prova på podd som format för att på ett förklarande och lättsamt sätt fördjupa oss i alla de olika ämnen som omger en bostadsaffär. Vi börjar med sex avsnitt, men hoppas att intresset blir stort nog för en fortsättning, säger Staffan Tell i ett pressmeddelande.

Podcasten produceras av mediebyrån Poddagency. De första sex avsnitten är dessutom sponsrade av Riksbyggen.

– Bostadsfrågan är en av de viktigaste frågorna för oss människor och är väldigt aktuell i dessa dagar. Som en av Sveriges största bostadsutvecklare vill vi gärna dela med oss av vår kunskap, och att göra det i ett nytt format tillsammans med Hemnet som med sitt oberoende har ett helikopterperspektiv på bostadsbranschen, säger Riksbyggens vd Johanna Frelin.

Podcasten hade premiär den 25 maj och ett nytt avsnitt kommer att släppas varannan vecka.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

0:000:00