Ny vd på Practise tech

Richard Eklind, tidigare vd på One agency, blir ny vd på utbildnings- och konsultorganisationen Practise tech. 

Practise tech, som är ledande i Sverige inom krisledning, erbjuder bland annat en webbaserad plattform som hjälper företag att leda under kris. Under två års tid har detta system utvecklats.

Lång och gedigen erfarenhet

Nu under coronakrisen kommer Richard Eklind, som tillträder som vd omedelbart, att framförallt hjälpa så många företag som möjligt att ta sig igenom krisen. Eklind har lång erfarenhet inom IT där han har jobbat som systemtestare, testledare, projektledare och produktägare. 

– Det är många som frågar om det verkligen är en bra idé att starta ett bolag nu och det är en relevant fråga. Men när jag insåg vilken fantastisk produkt som Practise hade utvecklat och hur många som faktiskt skulle bli hjälpta av den under hanterandet av coronakrisen så kände jag att vi måste göra det här nu. Vi kan verkligen hjälpa företag att inte bara klara corona utan dessutom komma ut starkare och bättre rustade för framtiden. Jag är väldigt glad och ödmjuk inför uppgiften att leda Practise tech och att få jobba med de mycket kompetenta personerna i Practise. Tillsammans kommer vi att göra skillnad för många, säger Richard Eklind i ett pressmeddelande.

Är redo att lansera

– Det är mycket glädjande att kunna välkomna en så erfaren företagsledare som Richard till Practise-familjen och ett kvitto på att vi gör rätt saker. Efter att ha jobbat i flera år med att ta fram ett system för att hjälpa organisationer under kris så känner vi oss nu redo att lansera det på marknaden. Jag kan inte tänka mig någon bättre lämpad för uppgiften än Richard och ser fram emot vad vi kan göra tillsammans, säger organisationens grundare Mats Bohman.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

0:000:00