Valero (MP): EU ska inte sälja vapen till diktaturer

INTERVJU. När britterna lämnar vädrar många morgonluft om en gemensam EU-armé. Jag tror inte på den idén, säger Bodil Valero (MP) som försöker sälja in den svenska modellen för vapenexport till resten av EU.

Bodil Valero (MP) blir intervjuad om drivkrafter för politiker och politiska idéer för Europa. Tidigare har Jytte Guteland (S), Kristina Winberg (SD), Christofer Fjellner (M), Soraya Post (FI), Lars Adaktusson (KD), Marita Ulvskog (S), Fredrick Federley (C), Max Andersson (MP), Cecilia Wikström (L) och Malin Björk (V) blivit intervjuade i Altingets serie där svenska parlamentariker från alla partier svarar på samma grundläggande frågor.

Forrige artikel Guteland (S): Jag kämpar för barn och bin i EU Guteland (S): Jag kämpar för barn och bin i EU Næste artikel EU-bråk stoppar sänkt moms på e-tidningar EU-bråk stoppar sänkt moms på e-tidningar
Energiministrar vacklar när EU håller på missa sina mål

Energiministrar vacklar när EU håller på missa sina mål

KLIMAT. EU är på väg att missa de gemensamma energimålen för unionen 2030. Energiministrarna utlovar skärpning, men är inte överens om vägen framåt. För svensk del vill energiminister Anders Ygeman (S) inte se mer av Bryssel.