Om  
Andreas Hatzigeorgiou

Stockholms handelskammares vd slutar

Andreas Hatzigeorgiou lämnar Stockholms handelskammare för att blir ny vd och koncernchef för teknikkonsultbolaget Projektengagemang.

Miranda Olsson

Andreas Hatzigeorgiou har varit vd för Stockholms handelskammare sedan 2018. Han är också styrelseordförande för Swedish Chambers International och forskare vid Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad vid KTH.

I slutet av sommaren tillträder han sin nya roll på teknikkonsultbolaget Projektengagemang.

– Jag är entusiastisk över att som vd och koncernchef utveckla Projektengagemang och leda bolaget in i framtiden tillsammans med medarbetare och partners. Vi ska lyckas intensifiera omställningen mot ett mer hållbart, resillient och innovativt samhälle genom att säkerställa att Projektengagemangs tjänster, kompetens och expertis inom byggnader och deras närmiljö får ännu större genomslag, säger han i ett pressmeddelande.

Bolagets nuvarande vd Liselotte Haglind återgår till sitt uppdrag som finansdirektör när Hatzigeorgiou börjar.

Nämnda personer

Andreas Hatzigeorgiou

Doktor i nationalekonomi (Lunds uni., 2014)

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdChristoph NørgaardOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024