Tidigare Almega-topp till pr-byrå

Magnus Höij har senast varit förbundsdirektör på Innovationsföretagen. Nu går han till organisationsteamet på pr-byrån Reform Society.

Magnus Höij värvas till Reform Society.
Magnus Höij värvas till Reform Society.Foto: Reform Society
Axel Hyttnäs Telin

Det var i somras som Magnus Höij lämnade Almegaförbundet Innovationsföretagen. Då hade han varit dess förbundsdirektör i åtta år. In klev i stället Elin Lydahl.

Reform Society värvar nu Höij till rollen som seniorkonsult hos byråns organisationsteam.

– Samhället och våra organisationer står inför ett stort förändringstryck: en ny ekonomisk verklighet, en snabb digitalisering, dramatiska klimatförändringar, ett nytt medielandskap, en ny syn på globaliseringen – och mycket annat, säger han i ett pressmeddelande.

Mot den bakgrunden är behovet av rådgivning viktigare än någonsin, menar Höij.

”Mycket efterlängtad”

Utöver tiden som förbundsdirektör på Innovationsföretagen har Magnus Höij bland annat varit vd för Teknik- och designföretagen, chefredaktör för Internetworld och varit med och grundat Webbdagarna.

– Magnus är en mycket efterlängtad rekrytering vars erfarenheter från högsta nivå på arbetsgivarsidan, där vi tar allt fler och större affärer, innebär att vi både vässar och breddar vårt starka organisationserbjudande ytterligare, säger vd:n Anna-Carin Windahl.

Magnus Höij tillträdde den 1 mars.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

0:000:00