Om Altinget: säkerhet

OM PORTALEN. På Altinget: säkerhet kan du ta del av nyheter, debatt och analyser om svensk och europeisk säkerhetspolitik.

Altinget: säkerhet innehåller nyheter, fördjupningar och debatt om svensk och europeisk säkerhet och beredskap ur ett brett perspektiv – från försvars- och säkerhetspolitik till civil beredskap, terrorbekämpning och klimatförändringar.

Målgrupp

Altinget: säkerhet används av Sveriges beslutsfattare – däribland politiker, tjänstemän, leverantörer av statliga tjänster och näringslivsprofiler. Det är de som jobbar med politisk påverkan på olika intresseorganisationer och inom näringslivet, men även politiskt intresserade i största allmänhet.

Utgivning

Altinget: säkerhet nyhetsbrev kommer varje fredag. Dessutom tillkommer en veckoöversikt varje måndag med information om veckans viktigaste händelser.

Kontakt

Har du tips eller idéer om innehållet är du välkommen att kontakta redaktionen:

För prenumerationsärenden:

För annonsärenden:

Försvarsanalytiker: Därför ska vi omvärdera vad Nato är och ska vara

Försvarsanalytiker: Därför ska vi omvärdera vad Nato är och ska vara

KRÖNIKA. Natos funktion måste omvärderas. Det beror bland annat på de amerikanska politiska prioriteringarna och Turkiets aggressiva agerande i norra Syrien. Även om toppmötet i London inte gjorde slut på Nato är det fortfarande mycket som står på spel, skriver Preben Bonnén.