Altinget ökar bevakningen av vårdpolitiken

KOMMENTAR. Sjukvård, folkhälsa, äldreomsorg och socialtjänst – alltsammans är livsavgörande frågor. Nu utökar Altinget sin bevakning av vård- och omsorgspolitiken.

Foto: Adam Ihse / TT
Johanna Alskog

På Altinget har vi märkt ett större intresse för vår bevakning av sjukvårds- och omsorgspolitiken, inte minst genom en ökning av antalet aktörer som vill få sina debattartiklar publicerade på Altinget Vård och hälsa.

Mer redaktionella resurser

Därför har vi beslutat att satsa mer redaktionella resurser på bevakningen av området och går nu upp i utgivningen. Altinget Vård och hälsas nyhetsbrev kommer därmed ut totalt tre gånger per vecka, istället för som tidigare två gånger. Det vill säga en veckoöversikt på måndagarna samt nyhetsbrev med nyhetsartiklar och debattmaterial på tisdag och torsdagar.

Vi vill ha era synpunkter!

Vi är så klart intresserade av att få nyhetstips, synpunkter och förslag från er läsare. Vad borde vi skriva mer om? Vad är det viktigaste i vårdpolitiken just nu? Vem ska vi intervjua? Vad borde ministern svara på?

Hör av er till redaktionen: Till mig, till Vård och hälsas redaktör Marie Lundahl eller till debattredaktör Maja Andersson.

 

Johanna Alskog
tf chefredaktör och ansvarig utgivare Altinget.se


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

0:000:00