Om  
Stefan Hollmark

Gotlands nya regiondirektör på plats

Stefan Hollmark är ny regiondirektör för Region Gotland. Han kommer närmast från posten som stadsdirektör i Södertälje.

Linda Berglund

Strax före sommaren blev det klart att regionstyrelsen rekryterat Stefan Hollmark till posten som regiondirektör efter Peter Lindvall. 

Stefan Hollmark är utbildad civilingenjör och civilekonom och har varit fartygschef i flottan. Han har erfarenhet från flera kommunala chefsposter som kommundirektör i Tyresö kommun och vd och koncernchef för Telge AB. 

– Det ska bli kul och spännande att få lära känna Gotland och gotlänningarna genom det här uppdraget. När jag fick frågan såg jag möjligheten att få omsätta mina erfarenheter på den mångdimensionella plats som Sveriges enda ö-region är. Samtidigt är jag också väldigt glad över att få både arbeta och bo på Gotland framöver, säger Stefan Hollmark i ett pressmeddelande.

Stefan Hollmark tillträdde som regiondirektör i början av september.

Nämnda personer

Stefan Hollmark

Regiondirektör och förvaltningschef Region Gotland
Civilingenjör (KTH 1991), civilekonom (Linköpings och Örebro universitet 1995)

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdChristoph NørgaardOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024