Om  
Andreas Carlson

Carlson (KD) förstärker kommunikationsarbetet

Det strategiska kommunikationsarbetet hos infrastruktur- och bostadsministern förstärks genom en rekrytering av en opinionsstrateg från Almega.

Jacob Hederos

Celicia Svärd har tidigare bland annat arbetat som digital kommunikatör på Kristdemokraterna, rapportskrivare på Näringslivets Medieinstitut och näringspolitisk expert, opinionsstrateg och branschansvarig på Almega.

Svärd arbetar sedan den 1 september som politiskt sakkunnig, och ska ha ett övergripande ansvar för den långsiktiga kommunikationen hos infrastruktur- och bostadsministern. Hon ska därmed arbeta nära pressekreteraren Ebba Gustavsson.

– Jag ser fram emot att arbeta med de långsiktiga frågorna. Efter regeringsskiftet har det varit väldigt intensivt för alla som har jobbat det här första året. De har fått jobba väldigt mycket dag för dag, så det finns verkligen en roll att fylla, säger Celicia Svärd till Altinget.

Nämnda personer

Andreas Carlson

Infrastruktur- och bostadsminister (KD), ledamot i partistyrelsen
Fristående kurser i kommunikation, Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping, fristående kurs i juridik, Lunds universitet

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

0:000:00