Om  
Britta Wallgren

Han blir ny sjukhus-vd för S:t Göran

Gustaf Storm har utsetts till ny vd för Capio S:t Görans sjukhus i Stockholm.

Gustaf Storm tillträder som vd den 24 april.
Gustaf Storm tillträder som vd den 24 april.Foto: Capio
Linda Berglund

Gustaf Storm är i dag verksamhetschef för sjukhusets akutklinik och har arbetat inom sjukhuset och Capio hela sin yrkeskarriär. 

– Det är en ära att ha blivit utsedd till Capio S:t Görans sjukhus nye vd. Capio S:t Görans sjukhus har en ny strategisk plan med en tydlig målbild för 2030 som ledstjärna och närmar sig en upphandlingsprocess, säger Gustaf Storm i ett pressmeddelande.

Som vd kommer han  att rapportera till Britta Wallgren, chef för Capio Sverige och ingå i den svenska ledningen för Capio.

– Gustaf har en stor bredd och erfarenhet från sina tidigare roller att leda och utveckla modern sjukvård. Samtidigt vill jag tacka Peter Holm som har gjort betydande insatser för sjukhuset, inte minst under pandemiperioden, säger Britta Wallgren, VD Capio Sverige i pressmeddelandet.

Gustaf Storm efterträder nuvarande vd Peter Holm den 24 april.

Nämnda personer

Britta Wallgren

Vd Capio Sverige
med. dr. (Karolinska institutet, 1988)

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdChristoph NørgaardOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024