Podcast: Ulf Kristersson om den nya svenska modellen

Podcast: Ulf Kristersson om den nya svenska modellen erik.blom 10 apr 2019 Ulf Kristersson intervjuas i Medborgarens podcast om den nya svenska modellen. Vad behövs för att skapa en ny svensk modell? Som möter dagens problem och möjliggör morgondagens framgångar? Kristersson pratar också om vad som krävs för att stärka tryggheten i samhället och varför kärnkraften behöver byggas ut, som en del av den nya svenska modellen.

I helgen presenterade Moderaterna den nya svenska modellen, vid partiets Sverigemöte. Men vad innebär den rent konkret, och varför är det en ny svensk modell och inte en förbättrad svensk modell som Moderaterna presenterar? Det pratar Ulf Kristersson om i veckans avsnitt av Medborgarens podcast.

 

Om podcasten:

Podcasten publiceras Medborgaren.se. Syftet med podcasten är att erbjuda ett format för längre samtal om Moderaternas politik – vilket sällan ryms i de traditionella medierna. Programledare är Erik Blom, kommunikatör på Moderaternas riksorganisation, och ansvarig utgivare är Per Rosencrantz, strategichef.

Podden hittar du på iTunes.

Du kan även lyssna via Podomatic, samt Spotify.

 



 

Förbund
Riksorganisationen
Dölj delningsalternativ
Av


Detta innehåll har levererats automatiskt via RSS utan Altingets ansvar