Tidigare talman till PR-byrå

NAMN. Den tidigare talmannen Per Westerberg (M) blir senior rådgivare på PR-byrån The Labyrinth.

Per Westerberg är en politisk veteran. Riksdagskarriären spände över fyra decennier (1979-2014) och kröntes med åtta år som talman.

På den politiska meritlistan finns också en period som näringsminister (1991-1994) och perioder som ordförande för näringsutskottet och miljö- och jordbruksutskottet samt vice ordförande för trafikutskottet.

Men nu går den tidigare talmannen till PR-branschen och public affairs-byrån The Labyrinth.

– Vi är oerhört glada och stolta över att Per valt att ansluta sig till oss. Få personer inom svensk politik har den erfarenhet och kompetens som han besitter. Jag ser mycket fram emot ett gott samarbete och att tillsammans kunna fortsätta utveckla The Labyrinths uppdrag och plattformar i syfte att skapa ökat värde för våra kunder, säger Sebastian Navab, vd och grundare, i ett pressmeddelande.

Westerberg är också bland annat ordförande i Aktiespararnas förbund.

Debattör

Nyligen skrev Per Westerberg, tillsammans med riksdagens tvärpolitiska nätverk mot diskriminering och våld i hederns namn, en artikel på Altinget om att han vill stoppa klanpåverkan på politiken.

Forrige artikel KD-toppen som för kommunernas talan KD-toppen som för kommunernas talan Næste artikel Doldis ny ordförande för EU-nämnden Doldis ny ordförande för EU-nämnden
Här är vårens riksdagsvikarier

Här är vårens riksdagsvikarier

ERSÄTTARE. Under våren är flera av de ordinarie riksdagsledamöterna lediga. Bland vikarierna finns bland annat tre tidigare riksdagsledamöter och Annie Lööfs förra pressekreterare.