Tack för ditt engagemang


Är du säker på att du vill anmäla den här kommentaren?

 • Mats S Johansson ·

  "Ledande forskning som visar motsatstsen"

  David's debattinlägg innehåller vid första anblick ett imponerande antal länkar som ska stödja hans krav på Hermans avgång men öppnar man dem ser man att de allra flesta är skrivna av hans meningsfränder eller av personer som är direkt involverade i de aktiviteter som tillfälligt stoppats av Skogsstyrelsens GD.
  Jag blev också besviken när jag öppnade länken "ledande forskare som visar motsatsen". Här länkar David till en (vinklad) rubrik och en kort resume av en (1) studie.
  Om David nu inte vill länka till hela studien så vi kan bilda oss en egen uppfattning om hur seriös studien är kunde han åtminstone ha länkat hit:
  http://science.sciencemag.org/content/351/6273/597/tab-e-letters
  Redan här framgår tydligt att det David presenterar som en absolut sanning starkt ifrågasätts av andra (mindre ledande?) forskare och institutioner.

  Sorry David, ju mer jag ser av Skydda Skogens försök att rädda den biologiska mångfalden i Sverige genom att straffa dem som gör rätt och använda noga utvald fakta/forskning från "ledande", d.v.s. de som håller med David och Skydda skogen, forskare desto säkrare blir jag på att om den svenska skogen hade fått välja så hade den valt Herman Sundqvist före Rädda Skogen som sin företrädare.

Läs utbildning gratis i 14 dagar

 • Effektivt verktyg för omvärldsbevakning
 • Nyheter, analys och debatt om sakpolitiken
 • Sakligt och unikt innehåll
Gratis provabonnemang