Tack för ditt engagemang


Är du säker på att du vill anmäla den här kommentaren?

 • Göran Rönning · Skoglig debattör

  Mats S Johansson och Åke Skogevall pratar åter strunt

  Nu handlar detta inte om varg -försök inte blanda bort korten. Det handlar om det kriminella skogsbruket, som flera Länsstyrelser i landet vid flertal tillfällen har anmält skogsbrukets metoder till både Polis som Åklagarmyndigheter, för klockrena brott mot de lagar som skogsbruket är skyldiga att följa. Jag har nämligen specialgranskat dessa lagbrott under flera år och har dessa anmälningar och besluten i mina pärmar- så jag kan här på sidan lägga ut dessa om så önskas. Att Länsstyrelsens Jurister har kvalifikationer att bedöma vad lagen säger, är nog mer än vad Johansson och Skogevall mäktar med. Dessa anmälningar läggs reflexmässigt ner av ansvariga myndigheter, Polis och Åklagarmyndigheter. Trots överväldigande bevis, som fotodokumentation som okulärbesiktningar ger vid handen. När detta upprepas år efter år då handlar det om Skogspolitis Rättsröta på högsta nivå. Punkt.

  För den som ytterligare vill fördjupa sig i ämnet, skall läsa publikationen "Skogen vi ärvde" av Zaremba, sid 72 Skogens Maffia. Eller ta del av Skogsstyrelsens egen statistik över de få/inga anmälningar som leder till åtal- trots klockrena lagbrott från skogsbrukets utövare.
  I ett demokratisk samhälle gäller likhet inför lagen, men den demokratin har skogsbruksetablissemanget under många år saboterat - att försöka stoppa obekväma tidningsartiklar - att hota med indragna älgjakter på bolagens marker -att sprida rena lögner till inkompetenta riksdagspolitiker - är exempel på dessa demokratins dödgrävare.

  Sen vore det intressant om herrarna Johansson/ Skogevall här kunde redovisa vilken vinkla fakta som ni påstår att jag sprider - UPP TILL BEVIS.

Läs miljö och energi gratis i 14 dagar

 • Effektivt verktyg för omvärldsbevakning
 • Nyheter, analys och debatt om sakpolitiken
 • Sakligt och unikt innehåll
Gratis provabonnemang