Tack för ditt engagemang


Är du säker på att du vill anmäla den här kommentaren?

 • Sinneva Ossen · Palmemordet

  Palmemordet

  "Riksdagsledamöterna är inte anställda i riksdagen utan har av sina väljare fått uppdraget att sitta i riksdagen under en bestämd tid. Därför får de ett arvode i stället för lön"

  Om nu riksdagsledamöter får uppdrag av sina väljare, dygnet runt, året runt då kan frågan ställas av vilka Moderaterna fick sitt uppdrag från, - den kvällen som en docka föreställande Sveriges statsminister Olof Palme, - kunde kastas runt mellan politiska aktörer i hatkampanjen hetta, några månader innan han mördades.

  Så länge Moderaternas representanter som riksdagsledamöter inte är intresserade i att komma underfund med att identifiera samtliga av dessa deltagare, av vilka ett stort antal kan sitta i Riksdagen - med information som kan ha betydelse, typ: "vem gjorde Palmedockan, etc. - så borde varenda av dem utvisas från Riksdagshuset och det utan förmåner.

  För vilka väljare representerade de annat än sina populistiska sär-intressen? Knappast lär det skilja sig från dagens agenda där olöst mord och hatkampanj har gett de fritt spelrum att jaga vilken politisk motståndare som helst, var som helst och hur som helst.

Läs utbildning gratis i 14 dagar

 • Effektivt verktyg för omvärldsbevakning
 • Nyheter, analys och debatt om sakpolitiken
 • Sakligt och unikt innehåll
Gratis provabonnemang