Tack för ditt engagemang


Är du säker på att du vill anmäla den här kommentaren?

 • Hans Lönn · Civilingenjör

  Det är tydligen mycket svårt!

  Krister Eriksson har du någonsin hört talas om det fantastiska talesättet, "Det bästa är det godas fiende"? Om inte och du inte förstår vad det innebär så får du här ett exempel. På tal om U-värde - det bästa är så klart att väggen är 100 cm tjock med isolering men det är verkligen inte det goda! Det blir alldeles för dyrt! Sedan är du helt fel ute vad gäller ventilation. FTX-system tillhör inte ens det bästa och långt bort från det goda! F-system med värmepump på från luften är gott!

  Men det är en sak du inte förstått och det är att alla s.k. forskningsprojekt visar att den verkliga energianvändningen nästan alltid överstiger den beräknade med mer än 30 %! Jag vet att beräkningarna är rätt men eftersom VVS-branschen är totalt oduglig och inte vill lära sig hur man injusterar värmesystemen så kommer vi att få leva med "dysleksin"! Det leder alltså inte till någonting att bara hålla på och läsa av fjärrvärmemätarna!

  För skojs skull kan du ju läsa på bifogade länkar så förstår du idiotin i vår värld! Ingen har brytt sig och frågat hur jag kunde göra detta!

  http://fastighetsanalys.se/visaartikel.asp?refdatum=20080623165107&kategori=-1&sok=N%E4sby+Park&val=1&sprak=1

  http://fastighetsanalys.se/visaartikel.asp?refdatum=20100913200227&kategori=-1&sok=Det+var+en+g%E5ng+en+cinilingenj%F6r&val=1&sprak=1

Läs utbildning gratis i 14 dagar

 • Effektivt verktyg för omvärldsbevakning
 • Nyheter, analys och debatt om sakpolitiken
 • Sakligt och unikt innehåll
Gratis provabonnemang