Tack för ditt engagemang


Är du säker på att du vill anmäla den här kommentaren?

 • Hans Lönn · Civilingenjör

  Tror författarna att droppen urholkar stenen?

  Det var inte så länge sedan Ny Teknik hade en liknande artikel införd med nästa samma författare! ”Nya målet för effektivisering är redan passé” Tror dom att om man bara tjatar om samma budskap tillräckligt antal gånger så kommer lösningarna av sig själva? Det är det som är så sorgligt att alla dessa debattartiklar aldrig innehåller några lösningar på hur man skall göra! Jag skrev då i NyTeknik följande:

  "Det är oerhört jobbigt och frustrerande att behöva läsa en sådan här debattartikel om det skall kallas så? Jag vet inte vad som är värst - att än en gång konstatera att de som hindrat utvecklingen mest får fortsätta att komma med sina floskler eller att veta att jag nu i mer än 30 år har kunnat hur man skall energieffektivisera på riktigt. Som vanligt innehåller en sådan här artikel bara sedvanligt trams om att vi måste energieffektivisera och med fördel med hjälp av morötter och piskor! Inte ett enda ord om hur vi skall göra! Och särskilt löjligt blir i det i ljuset av att undertecknad blev utesluten ur en förening, EMTF(energi&miljötekniska föreningen) som uppenbart bara hade ett syfte - att förhindra utvecklingen! Beviset för det var att jag uteslöts för att jag kommit med osaklig kritik men man kunde inte med ett enda exempel komma med någonting om vad min osaklighet bestod i!

  Efter en sådan här salva blir jag väl rädd för att jag kommer att få svar på tal av författarna? Glöm det! De kommer att tiga ihjäl allting för man vet att man inte har någonting att komma med! För den som än en gång orkar läsa en av alla mina artiklar om energieffektivisering så får du en nyttig läsning om hur illa det är ställt i Sverige idag!"

  Och så typiskt det är i dessa sammanhang att författarna inte vågar kommentera någonting!

  www.fastighetsanalys.se

Läs utbildning gratis i 14 dagar

 • Effektivt verktyg för omvärldsbevakning
 • Nyheter, analys och debatt om sakpolitiken
 • Sakligt och unikt innehåll
Gratis provabonnemang