Tack för ditt engagemang


Är du säker på att du vill anmäla den här kommentaren?

 • Hans Lönn · Civilingenjör

  Svenskt vatten måste tänka om!

  Jag blir otroligt upprörd över att få läsa en inlaga från ett av samhällets mest urspårade institutioner! Den skada som man åstadkommer för hundratusentals människor är upprörande! Man predikar bara hela tiden att det är de små anläggningarna som förorenar vårt vatten! Rubriken blir en bumerang,"Vattenbrist eller intressebrist?", för Svenskt vattens agerande! Man stöttar hela tiden den ovederhäftiga utläggningen av verksamhetsområdena i Sverige enligt LAV! Det lägger grunden för vattenbrist och visar tydligt att man har intressebrist!

  Ulf Svenssons inlägg uppvisar ett kunnande och insikt som långt övertrumfar författarnas litania! Översynen av LAV synes väl bra men när vi sedan är beroende av ett rättssystem som är totalt urflippat med hjälp av Svenskt Vatten så kommer idiotin att fortsätta som om ingenting har hänt! Jag använder 50 liter/dygn och släpper ut ett avlopp som i princip är drickbart! Ändå måste jag betala för anläggningskostnaden trots att LAV säger klart och tydligt att jag inte skall behöva det! Läs på länken om beviset att Sverige verkligen är den sista Sovjetstaten!

  http://fastighetsanalys.se/visaartikel.asp?refdatum=20170911145322&kategori=-1&sok=Sverige+den+sista+Sovjetstaten&val=1&sprak=1

Läs miljö och energi gratis i 14 dagar

 • Effektivt verktyg för omvärldsbevakning
 • Nyheter, analys och debatt om sakpolitiken
 • Sakligt och unikt innehåll
Gratis provabonnemang