Reform Society söker konsult inom hälsa
Med politik, teknik och kreativitet arbetar vi tillsammans med företag och organisationer som vill förändra och förbättra samhället.

Reform Society är en av Sveriges ledande rådgivare inom strategisk kommunikation och politiskt reformarbete. Med politik, teknik och kreativitet arbetar vi tillsammans med företag och organisationer som vill förändra och förbättra samhället. I rollen som konsult kommer du att ingå i affärsområde hälsa och arbeta med många spännande kunder där den gemensamma nämnaren är deras behov av politisk förståelse och påverkan av svensk hälso- och sjukvård. Medan sakfrågorna kan variera, kommer din förmåga att kombinera det politiska hantverket med förståelse för våra kunders affärsbehov vara avgörande. Vi är på jakt efter en konsult som inte bara kan omsätta strategier till detaljerade kommunikationsplaner - utan också ser till att dessa planer genomförs på ett framgångsrikt sätt. Förutom detta bör du också vara en skicklig skribent med erfarenhet av att arbeta med politik och opinionsbildning, både i traditionella och digitala kanaler samt besitta starka projektledaregenskaper. Hos oss kan du förvänta dig varierande arbetsdagar där du får möjlighet att kombinera ditt samhällsintresse med en dynamisk konsultroll. Din dag kanske börjar med att du dyker ner i arbetet med att utveckla kommunikationen kring Folkhälsodalen, Sveriges största arena för folkhälsopolitik och hälsofrågor. Därefter kan du ta fram en handlingsplan för att genomföra PA-aktiviteter för en kunds räkning, och avsluta med att skriva en debattartikel. Som stöd har du kollegor med en bred kompetens inom hälsokommunikation. Vi söker dig som:
  • har mycket goda kunskaper om och erfarenheter från att arbreta med hälsokommunikation både i traditionella och digitala kanaler.
  • förstår kopplingen och dynamiken mellan hälso- och sjukvårdspolitik, näringsliv och kommunikation.
  • Har god kunskap om de hälso- och sjukvårdspolitiska systemen och är det en fördel, men inte ett måste.
  • trivs med varierande arbetsuppgifter av både operativ och strategisk karaktär och gärna har tidigare erfarenhet av konsultyrket.
  • har du erfarenhet från att jobba med event som till exempel aktiviteter i Almedalen, är det ett plus.
  • är en driven projektledare och kan leverera i rätt tid och månar om hög kvalitet.
  • är en mycket god skribent och flytande i svenska och engelska.
  • tycker att det är kul att sälja och pitcha för nya kunder och uppdrag.
Tjänsten är ett föräldravikariat med tillträde snarast, men med mycket goda möjligheter till en tillsvidaretjänst om vi trivs med varandra. Reform Society har kollektivavtal med Unionen och lokal fackklubb. Vi ser fördelarna av mångfald när det gäller kompetenser och bakgrunder och vi vill bli ännu bättre på att spegla så många perspektiv som möjligt inom vår verksamhet. Kontakt: Frederik Larsson - [email protected] Tjänsten söks via knappen "sök jobb" på denna sida.

Icon
Hitta Sveriges bästa chefer och specialister – nå dem som har liknande tjänster idag
Uppnå unik exponering med en platsannons på Altinget
0:000:00