S-profil från Göteborg till PR-byrå

Det tidigare kommunalrådet Shahbaz Khan (S) går till Gullers grupp.

Khan lämnade kommunstyrelsen i våras efter oenigheter med den dåvarande kommunstyrelseordföranden Ann-Sofie Hermansson (S). Som kommunalråd var han ansvarig för trafik, miljö och stadsutveckling. Nu kommer han att jobba med det sistnämnda och Public affairs-frågor på Gullers grupp.

– Stadsutveckling, trafik och hållbar infrastruktur är områden högt upp på agendan, inte minst för många av våra uppdragsgivare. Genom att rekrytera Shahbaz Khan kan vi stärka vårt erbjudande med en person som inte bara brinner för frågorna, utan själv lett denna typ av processer i en stad där mycket händer. Med Shahbaz kan vi ge kunder över hela landet tillgång till en spetskompetens inom ett område som bara kommer att öka i betydelse, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp, i ett pressmeddelande.

– Jag är en resultatinriktad person som vill att insatser ska ge effekt, i bästa fall en förlösande effekt i frågor som är viktiga för samhället. Att bygga och skapa städer som fungerar, inte bara idag utan också för nästa generation, är en ödesfråga. Där måste det offentliga och det privata samverka och jag hoppas med mina erfarenheter kunna fortsätta bidra till det från ett annat perspektiv. Gullers Grupp med sitt fokus på samhällsaktörer känns som rätt plats för det arbetet, säger Shahbaz Khan.

Tillbaka till namnnytt »

Läs miljö och energi gratis i 14 dagar

  • Effektivt verktyg för omvärldsbevakning
  • Nyheter, analys och debatt om sakpolitiken
  • Sakligt och unikt innehåll
Gratis provabonnemang