MASTERCLASS AGENDA SETTING - Medverkar gör kursledare Per Schlingmann, författare, föreläsare och rådgivare - f.d. statssekreterare, chefsstrateg och partisekreterare för Moderaterna.

Altinget i samarbete med Per Schlingmann kommer under våren 2020 att hålla masterclass-tillfällen inom agenda setting och kommunikation. Här får du verktyg för att lära dig hur du skapar uppmärksamhet kring just dina frågor och får upp dem på agendan. Fokus ligger på konkreta exempel och vi presenterar råd och verktyg om hur man som företag eller organisation framgångsrikt skapar intresse hos den målgrupp man vill nå. 

Altingets nya masterclasses är kompetensutveckling under ledning av högkvalificerade kursledare tillsammans med professionella aktörer inom ditt eget område - utformade för att hjälpa dig och din organisation att möta morgondagens utmaningar. 

Vi det andra tillfället bidrar Per Schlingmann med sina bästa tips för retorik och kommunikation utifrån "berättelsen om det nya Moderaterna" och de strategier som ledde till åtta år i regeringen. Hur kan man som företag, förening eller organisation skapa en berättelse som berör, och därigenom nå ut? 

Arrangör:
Altinget

Kontaktinformation:
Isabella Gradholt, isabella@altinget.se, tel. 0735 29 83 59

Adress:
Klarahuset
Drottninggatan 33
Stockholm


Tillbaka till kalendern »
Visa genomförda arrangemang »