Projektledare och koordinator för konferensverksamhet
Är du en handlingskraftig eventplanerare som gillar stadsutveckling, ekonomi och programskrivande? Då kan tjänsten som projektledare och koordinator för Fastighetsvärldens seminarieverksamhet vara helt rätt för dig.

Vi söker dig som är driven, kan ta ett budgetansvar, redo för ett helhetsansvar och för att leda vår eventgrupp. Uppdraget är att stå för planering, programläggande och genomförande - med fokus på att skapa bästa möjliga program. Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av liknande arbete. Du ska vara strukturerad och strategiskt lagd. Målet är att verksamheten ska expandera. Har du erfarenhet av att själv vara moderator är det ett plus. Start: Omgående, enligt överenskommelse. Omfattning: Heltid. Vi erbjuder flexibla arbetsvillkor. Fastighetsvärldens kontor är beläget i centrala Stockholm. Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden (18 december 2022) har gått ut. Skicka din ansökan, referenser och eventuella frågor till rekrytering@fastighetsvarlden.se.
    Om Fastighetsvärlden
    Fastighetsvärlden grundades 1986 och är idag branschens ledande nyhetstjänst. Utöver vårt dagliga nyhetsarbete på sajten och vårt premiumnyhetsbrev för prenumeranter publicerar vi åtta utgåvor av magasinet Fastighetsvärlden per år, och arrangerar cirka 12–16 seminarier i främst Stockholm, Göteborg och Malmö.

    Icon
    Hitta Sveriges bästa chefer och specialister – nå dem som har liknande tjänster idag
    Uppnå unik exponering med en platsannons på Altinget