Brysselbubblan svarar på knepiga EU-frågor och diskuterar Pamela Anderson

PODD. Varför är det bara tolv stjärnor i EU-flaggan? Vilka är de sämsta EU-parlamentarikerna? Dessa och andra frågor ger journalisterna Sigrid Melchior och Teresa Küchler svar på i veckans Brysselbubblan. Där de också diskuterar Pamela Andersons "briljanta" inhopp i EU-debatten. 

Av: Sigrid Melchior och Teresa Küchler

Veckans Brysselbubblan är en jubileumspodd: hela 50 program fulla med både skvaller och tunga analyser har era poddvärdinnor nu sänt från en utsiktsplats mitt i EU-kvarteret i Bryssel. För att fira har de låtit den trogna lyssnarskaran stå för ämnesvalen. Men det blir också återigen lite prat om, numera, Europas bästa baddräktsdrottning. 

Forrige artikel Så vill Skyttedal göra skillnad i EU Så vill Skyttedal göra skillnad i EU Næste artikel Kvartett får ansvar att utreda glyfosat Kvartett får ansvar att utreda glyfosat
Von der Leyen ger inte upp om utsläppshandelspeng

Von der Leyen ger inte upp om utsläppshandelspeng

MFF. EU-kommissionen gör omstart av flera planer på hur de ska dra in pengar till budgetkassan. Men mycket har hänt sedan Angela Merkel satte ner foten i protest mot utsläppshandelspengen i februari.