Kundkonsult (prenumerationssäljare) B2B till Altinget.se - digital prenumeration
Altinget.se är Sveriges snabbast växande politiska arena och är sedan 2014 en viktig del av Nordens största oberoende politiska mediehus Alrow Media. Vår målgrupp utgörs bl.a. av beslutsfattare, opinionsbildare och den professionellt politiskt engagerade. Vår ambition är att hjälpa just dessa att fatta bättre grundade beslut snabbt och enkelt med en oberoende och partipolitiskt neutral journalistik. Vi har i nuläget redaktioner/kontor i Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Bryssel.

Arbetsbeskrivning Vill du vara en del av en spännande medieverksamhet under stark tillväxt? Har du lust att pröva dina kunskaper som B2B säljare i en snabbt skiftande och utmanande mediavärld, där du arbetar med ett seriöst och välrespekterat media? Altingets prenumerationsavdelning söker snarast en ambitiös och svensktalande kundkonsulent (Account manager) som kan komplettera vårt team i Stockholm. Arbetsuppgifterna består av B2B försäljning av prenumerationer på Altingets 11 olika bevakningsområden till svenska aktörer - ofta direktörer, chefer och specialister inom det offentliga och privata. Du kommer att planera och styra försäljningsprocessen från den första målinriktade kontakten till färdigställandet av försäljningen. Löpande dialog sker med våra in-house researchers som tillhandahåller dig med högkvalitativa och skräddarsydda sälj-leads. Tjänsten är placerad i Stockholm med både fysisk och digital onboarding av vår svenska försäljningschef i Köpenhamn. Som Altinget.se Kund konsult (Account manager) ser vi gärna att du har:
 • minst 2-3 års säljerfarenhet och en god allmänbildning om den svenska marknaden - i synnerhet inom den offentliga sektorn och organisationer.
 • en vana att arbeta självständigt med B2B nykundsbearbetning.
 • en hunger, är hårt arbetande och tävlingsinriktad, men värdesätter också att vi lyfter som ett team i en stöttande och utvecklande arbetsmiljö.
 • ett allmänintresse för din samtid och gärna politik- och samhällsfrågor
 • en eftergymnasial utbildning och behärskar det svenska språket på hög nivå, både skriftligt och muntligt.
 • en personlighet som gör att du är målinriktad och kan motivera dig själv, då du förutom din fasta lön, får provision på allt du säljer.
 • en förmåga att vara naturlig, engagerad och energifylld i dina kundsamtal med beslutsfattare.
 • en vilja att vara en del av en social arbetsplats där professionalism, utveckling och resultat går hand i hand.
Vi kan erbjuda dig:
 • En marknadsmässig fast grundlön med kollektivavtal.
 • Provision på allt du säljer.
 • Möjlighet till Hybridarbete (två dagar/vecka).
 • Friskvårdsbidrag.
 • Pension enligt kollektivavtal.
 • Ett utvecklande arbete på Altingets kontor i centrala Stockholm (Gamla Stan).
 • En spännande arbetsplats med en dynamisk blandning av människor.
 • En djupdykning i den politiska media- och nyhetsbranschen.
Anställningsform: Tills vidare Omfattning: Heltid (40 timmar/vecka) Tillträde: Snarast efter överenskommelse. Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag. Tjänsten söks via knappen "sök jobb" på denna sida. Om Altinget: Altinget är Nordens största oberoende politiska nyhetsportal och bevakar politiken i Sverige och EU. Vår ambition är att bidra med fördjupningar, analyser och debatter på ett sätt som har relevans för våra läsare både i deras yrkesroller såväl som privat. Det är också viktigt för oss att hålla en levande debatt där vi välkomnar politiker och övriga aktörer i samhället att delta. Vi har redaktioner i Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Bryssel. I koncernen ingår även den danska tankesmedjan Mandag Morgen. Altinget startades år 2000 i Danmark, 2014 i Sverige samt 2022 i Norge. Bolaget befinner sig i en intressant fas där kännedom, relevans och antalet prenumeranter ökar kraftigt. Den svenska kommersiella organisationen består av 15 personer varav 7 i Stockholm, resten fördelade på Malmö och Köpenhamn. Den svenska redaktionen består av ca 14 personer. Totalt har Altinget ca 29 medarbetare i Sverige som väntar på att du skall bli deras nya kollega.

Icon
Hitta Sveriges bästa chefer och specialister – nå dem som har liknande tjänster idag
Uppnå unik exponering med en platsannons på Altinget
0:000:00