Ny chef för Rambolls svenska byggverksamhet

Daniel Daagarsson är ny affärsområdeschef för Rambolls svenska byggverksamhet. Han kommer närmast från en annan roll inom företagets affärsutveckling. Han tillträdde sin tjänst den 15 maj.

Sedan den 15 maj är Daniel Daagarsson ny affärsområdeschef för Rambolls byggverksamhet i Sverige. 
Sedan den 15 maj är Daniel Daagarsson ny affärsområdeschef för Rambolls byggverksamhet i Sverige. Foto: Ramboll

Daniel Daagarsson har arbetat med affärsutveckling på Ramboll de senaste tre åren. Tidigare har haft flera ledande positioner inom fastighets- och industrisektorn. Sedan den 15 maj är han affärsområdeschef för Rambolls svenska byggverksamhet, en del av företaget som omfattar ungefär 800 personer.

– Det här är ett uppdrag att vara ödmjuk inför, samtidigt som jag känner mig väldigt peppad. Jag tycker så mycket om vår bransch där vi alla försöker göra världen lite bättre varje dag. Jag ser fram mot att få leda Ramboll Buildings svenska verksamhet och bidra till att skapa hållbara samhällen där människor och miljö kan blomstra, säger Daniel Daagarsson i ett pressmeddelande.

Han efterträder Börje Eriksson som går till en annan roll inom företaget efter 8 år på positionen. Eriksson kommer i stället att bli rådgivare till vd:n för företagets svenska gren, Anette Seger.

Altinget logoBo och Bygg
Vill du läsa artikeln?
Som prenumerant på Altinget bo och bygg får du initierad nyhetsbevakning och en levande sakpolitisk debatt.
Läs mer om priser och prenumerationsvillkor här.
0:000:00